" De kampioenen van De Dijk! "

André en Jacco winnen februari editie koppel sjoeltoernooi

Voor André Wander en Jacco Weeda was het hun eerste deelname aan één van onze sjoeltoernooien. Zij maar ook wij zullen hun debuut nooit meer vergeten. Het lukte de mannen om de finale te bereiken en in die finale wisten de debutanten ook nog eens de titelverdedigers Louis en Gerda te verslaan.

Lees meer »

Frank en Louis winnen koppel tac-tics toernooi

Een week eerder wist Louis van Zuuren met zijn vrouw de eerste prijs bij het sjoelen te veroveren. En op vrijdag 19 januari schreef hij zich met Frank Majoor in voor het tac-tics koppeltoernooi. En wederom wist Louis als winnaar ons etablissement te verlaten. Kortom de man in vorm!

Lees meer »

Gerda en Louis winnen ABM koppel stoeltoernooi

Met het maximale aantal van 25 koppels gingen we van start en aan het einde van de avond bleven het koppel Berlinda en Camilla en het koppel Gerda en Louis over voor de grande finale. Het werd een spannende finale die uiteindelijk door het laatst genoemde koppel werd gewonnen.

Lees meer »

Raymond v.d. Hoeven wint ABM Allround dartstoernooi

Patrick Lips en Marco Masson organiseren regelmatig voor Roparun team ABM een Allround dartstoernooi. En tussen kerst en oud en nieuw was het alweer tijd voor de tweede editie van dit seizoen. Raymond v.d. Hoeven wist het toernooi als Allround kampioen af te sluiten.Kees Schipper werd tweede en Mitchell Krijger eiste de derde plaats voor zich op. Jos Solleveld mocht met de kampioenen op de foto omdat hij 1 van de afzonderlijke disciplines wist te winnen. De penningmeester van Roparun team ABM mag dankzij dit toernooi het fraaie bedrag van 230,00 euro bijschrijven voor het goede doel!

Lees meer »

Nico de Baat wint 10 over rood biljarttoernooi

Onder de bezielende leiding van toernooidirecteur Peter den Hartigh werd er op woensdagavond 27 december een 10 over rood biljarttoernooi georganiseerd. Aan het einde van de avond stonden Theo Kanters en Nico de Baat tegenover elkaar in de finale. Uiteindelijk wist Nico door een 10-6 zege de toernooiwinst voor zich op te eisen.

Lees meer »

Peter van Pelt winnaar kerstklaverjastoernooi

Maar liefst 32 deelnemers mochten we inschrijven voor het kerstklaverjastoernooi 2017. Na de derde en tevens laatste ronde bleek dat Peter van Pelt met 5712 punten de eindoverwinning wist te pakken. Dankzij de gezellige inbreng van alle deelnemers kunnen we wederom terugkijken op een zeer geslaagde editie. En zeker niet onbelangrijk, naast alle gezelligheid leverde deze avond ook nog eens 320,00 Euro op voor Roparunteam ABM.

Lees meer »

Henk en Henk winnen koppel sjoeltoernooi

Maarliefst 25 koppels streden 8 december jl. om de toernooiwinst bij de decembereditie van het ABM koppel sjoeltoernooi. Henk en Henk wisten in de finale John en Patrick te verslaan en mogen zich daarom een maand lang de sjoelkampioenen van Oud-Beijerland noemen. Op vrijdagavond 12 januari a.s. krijgen beide heren de kans om deze prestigieuze titel te prolongeren. 

Lees meer »

Maarten en Willem pakken prijs bij spelletjesavond Pijltjesclub.

De pijltjesclub is een clubje vrienden dat al jaren met elkaar optrekt en met enige regelmaat leuke activiteiten organiseert. Op 24 november 2017 stond er een gezellig sjoel en dartstoernooi bij Dorpslokaal De Dijk op het programma. Naast de leden van de pijltjesclub waren er ook vrienden en vriendinnen van buiten de pijltjesclub uitgenodigd. Het was een heel gezellige avond waarbij Willem van Zuuren het onderdeel sjoelen wist te winnen en Maarten Smit de eerste prijs bij het onderdeel tac-tics darten wist te veroveren.

Lees meer »

René en Timme winnen november editie tac-tics toernooi.

Het maximale aantal van 20 koppels gingen met elkaar de strijd aan voor de tac-tics titel van de november editie. René en Timme moesten in de finale tegen Marvin en Peter uitmaken welk koppel er met de eerste prijs vandoor zou gaan. Uiteindelijk bleek het koppel René en Timme de sterkste van de twee.

Lees meer »

Marcel en Peter winnen "Lijnie Smeets trofee"

Twee keer per jaar strijden de leden van tafeltennisvereniging Sorry en tuindersvereniging Oud-Beijerland om de "Lijnie Smeets Trofee". Dit keer wisten Marcel en Peter deze bijzondere prijs te winnen. Eric en Niels werden tweede en de derde plaats was voor Jeroen en Lionel.

Lees meer »

Mark en Martijn winnen oktober editie tac-tics toernooi

Op vrijdagavond 13 oktober jl. wisten Mark en Martijn in de categorie “De scherpschutters” de eerste prijs te pakken. In de categorie “De pretwerpers bleken Frank en Maarten het beste in vorm. Uiteindelijk wisten Mark en Martijn na een spannende finale ook de “Overall finale” te winnen.

Lees meer »

Mark en Patricia winnen "OVERALL FINAL"

Vrijdagavond 8 september jl. stond er een koppel tac-tics toernooi op het programma bij Dorpslokaal De Dijk. De eerste plaats bij de pretwerpers was deze keer voor het koppel Louis en Michiel en bij de scherpschutters wisten Mark en Patricia al hun partijen te winnen. 

Lees meer »

Jos Solleveld winnaar 501 zomerranking 2017

JOS SOLLEVELD WINNAAR 501 ZOMERRANKING 2017Traditie getrouw huldigen wij na afloop van de zomerranking de nummers 1.2 en 3 tijdens een speciale slotavond. Helaas kon de nummer 1 Jos Solleveld niet aanwezig zijn om de bijbehorende bokaal in ontvangst te nemen. Glenn Krijger die de vorige editie wist te winnen maar toen ook niet op de slotavond aanwezig kon zijn om zijn prijs officieel in ontvangst te nemen nam deze keer uit naam van Jos de 1e prijs in ontvangst. Jeffrey Krijger die deze editie lang aan de leiding ging moest uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats en Jordy Kaptein mocht de 3e prijs in ontvangst nemen. Maar Ook Jordy kon helaas niet van de partij zijn voor de huldiging. Zijn vriendin Käy Vos was gelukkig bereid om de bijbehorende bokaal in ontvangst te nemen. Als eerbetoon richting Jos hebben we besloten om een archieffoto bij dit artikel te plaatsen

Lees meer »